Toscana!
Dit weekend kwam Tosca op bezoek en het was niet normaal kei leuk! Zaterdag om 3 uur s´middags kwam Tosca aan in Oxford. Na een halfuur elkaar zoeken en bellen vonden we elkaar gelukkig op Highstreet. Daarna zijn we gelijk naar mijn huis gegaan om de spullen te dumpen.Latergingen we naar Moomoo´s ( Dat is een milkshakezaak met meer dan 200 smaken!) Met onze moomoos in ons hand liepen we naar de Primark, waar Tosca vervolgens 3 topjes kocht. Rond 6 uur liepen we weer terug naar huis want Yvonne zal nog langskomen. Eerst gingen we naar een pub en gelijk de minuut dat we binnen waren stapten een groep spanjaarden op ons af. Yvonne bleef bij de spanjaarden en Tosca en ik gingen ondertussen naar de wc. Toen werden we gebeld door Yvonne dat ze met de spanjaarden meeging naar een andere pub. Ik had haar naar een halfuur nog wel gesmst of ze nog leefde

De volgende ochtend gingen we naar LONDEN! We pakten een dubbeldekkerbus en na anderhalf uur waren we eindelijk in Londen. Toen waren we opzoek naar een metro die ons naar the London eye kon brengen. Al gauw ontdekte we dat noch ik noch Tosca kaart kankijken en al helemaal geen orientatiegevoel hebben. Uiteindelijk vonden we een metro en nu moesten we uitvinden hoe zo´nmachine werkte om kaartjes te krijgen. Na een paar pogingen om papiergeld in die machine in te rammen gaven we het op en gingen we naar de kassa. Vervolgens gingen we opzoek naar de poortjes, maar we snapten niet echt hoe ze werkte. Al gauw kwamen we erachter dat je het kaartje in moest doen en vervolgens moest uitpakken. Tosca en ik zijn niet zo snugger.Toen hebben we nog een halfuur rondgelopen in de underground om de juiste metro te pakken. Toen dat ons gelukt was en we bij de Londen Eye waren en de Big Ben was het echt genieten van de omgeving. Zo mooi was het. Na een aantal foto´s gingen we weer terug de underground in, op zoek naar ons volgende metro die ons naar Picadilly circus zal brengen. Na weer een halfuur zoeken vond we het. (Tosca en ik moeten echt niet mee gaan doen met Peking Express. Dat gaat gegarandeerd mis) Na Picadilly,bezochten we ookSoho en Oxford street. Om 6 uur spraken we af met een Nederlands meisje dieTosca onderweg naar mij ontmoet had. Daarna zijn we gezellig uiteten gegaan met z´n drieeen. Om 9 uur pakte Tos en ik de bus weer terug naar Oxford en onderweg genoten we van alle mooie lichtjes om ons heen.
Maandag was de laatste dag dat Tosca er was. Ik heb haar een rondleiding gegeven door Oxford,maar jammer genoeg was bijna alles dicht. Om 2 uur moest ik weer terug om de jongens van school te halen en Tos ging ondertussen shoppen. 6 uur kwam Tos terug met een rood hoofd. Ze had 90 pound uitgegeven! Het paste uiteindelijk niet in haar grote tas terug, dus moest ze een paar spullen bij mij achter laten. Ow die Tosca weer

Ik vond het echt supermegakei gezellig met Tosca! Dus Tos bedankt voor het leuke weekend!
X
Rebecca
haha, lief, ik vond het ook kei gezellig met je! en ik zie dat je mn kei al hebt overgenomen haha.. ik werk nog aan mn sodeju;)
en ik wacht nog op de foto's!
kuss
Beckie! Plaats eens weer eens een nieuwe blog!
meissie! hoe is het met je?? laat weer eens iets van je horen!:D
kusxx